Обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

  • 73

Фото без опису

Чернівецьким апеляційним судом задоволено апеляційну скаргу прокурора Герцаївського відділу Чернівецької окружної прокуратури та столичному мешканцю обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

За данимислідства, 29-річний житель столиці організував та налагодив схему вчинення шахрайських дій на всій території України.

Встановлено, що останній та ще дві громадянки України ошукали близько 25 фінансових установ, створюючи онлайн кредити від імені фізичних осіб по всій території України без їхньої згоди, після чого привласнювали кредитні кошти, чим завдали шкоду на загальну суму більше 2 млн. гривень.

Досудоверозслідування у вказаномукримінальномупровадженніздійснюютьслідчіслідчого управління ГУНП в Чернівецької області за оперативного супроводу управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 КонституціїУкраїни особа вважаєтьсяневинуватою у вчиненнізлочину і не може бути підданакримінальномупокаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановленообвинувальнимвироком суду.