День пам’яті Героїв Небесної Сотні у Великосільській ЗОШ І-ІІ ст.

  • 350

 

    19 лютого 2021 р. ми вшанували пам’ять Небесної Сотні, справжніх героїв, котрі змінили хід історії нашої країни, віддали свої життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людей, європейське майбутнє України. Імена всіх 106 загиблих назавжди залишаться в серцях кожного українця. Нині нашим солдатам, нашим захисникам доводиться продовжувати боротьбу за єдність нашої держави, захищати її кордони.

         З метою увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні, вшанування подвигу учасників Революції Гідності та виховання в учнів почуття патріотизму і гордості за свою державу у Велікосільській ЗОШ І-ІІ ступенів проведено єдиний урок «Герої не вмирають».

         На великому екрані були представлені світлини загиблих людей – зовсім юних і досить зрілих. Присутні мали можливість переглянути кадри тих страшних  подій на Майдані.  Учні у своїх віршах і піснях намагалися передати жертовність та любов до України Героїв Небесної сотні, бажання миру та злагоди на рідній землі. Під мелодію гімну Небесної Сотні «Пливе кача» була запалена свічка, і всі присутні схилили голови у хвилині мовчання.

        Україна оплакує своїх героїв, а пролита кров зобов’язує кожного усвідомити відповідальність за долю країни, за її майбутнє. Пам'ять зобов’язує нас не забувати подвиг Героїв Небесної сотні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису