Впродовж минулого робочого тижня депутати міської ради активно працювали у складі профільних постійно-діючих комісій ради.

  • 92

Впродовж робочого тижня, що минув, депутати міської ради активно працювали у складі профільних постійно-діючих комісій ради.

Розглянуто десятки різноманітних питань життєдіяльності громади та заяв місцевих жителів. Відбулись предметні дискусії по кожному з питань. За результатами роботи комісій узгоджено проекти рішень, що будуть винесені на розгляд чергової сесії міської ради, яку заплановано на 20 грудня 2022 року.

Крім комісій, з метою вироблення оптимальних моделей вирішення найбільш проблемних та актуальних питань, в міській раді проведено робочі наради з керівниками відповідних служб та відомств.

Зокрема, проведено ряд зустрічей з керівництвом та спеціалістами КНП «Герцаївська міська лікарня», під час яких шукали спільні компромісні варіанти та алгоритми дій, направлені на збереження даної медичної установи та забезпечення її рентабельності в умовах медичної рефоми.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису