ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ 18 СЕСІЇ ГЕРЦАЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 106

Фото без опису

В міжсесійний період в міській раді працювали постійно-діючі профільні комісії, які попередньо розглянули та погодили винесення на сесію багатьох питань, що стосуються різноманітних сфер життєдіяльності нашої громади.

В результаті розгляду питань порядку денного, депутати міської ради:

✅Вчергове (відповідно до рішення суду) розглянули звернення ФОП Батир Д.А. про надання дозволу на складання проекту землеустрою, щодо виділення земельної ділянки в оренду для надрокористування родовища Молниця та надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо виділення земельної ділянки в оренду для надрокористування родовища Молниця 0,3 км на північний захід від села Молниця, відповідно до зазначених в спеціальному дозволі географічних координат (в результаті голосування рішення не було прийняте).

✅Заслухали звіт про виконання бюджету за 2022 рік.

✅Внесли зміни до Програми «Охорона навколишнього природного середовища на території Герцаївської міської ради (ОТГ) на 2021-2023 роки».

✅Внесли зміни до програми «Покращення умов обслуговування платників податків населених пунктів Герцаївської територіальної громади в Центрі обслуговування платників податків Герцаївської ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області та збільшення надходжень до державного та місцевих бюджетів на 2022-2024 роки».

✅Затвердили Програму розроблення, оновлення та внесення змін до містобудівної документації Герцаївської міської територіальної громади на 2023-2025 роки.

✅Затвердили Програму розвитку земельних відносин на території Герцаївської міської ради.

Затвердили перейменування вулиць та провулків на території Герцаївської територіальної громади.

✅Затвердили розміри місцевих податків і зборів.

✅Внесли зміни до бюджету громади на 2023 рік.

✅Прийняли звернення депутатів Герцаївської міської ради VIII скликання до Президента України, Кабінету Міністрів України щодо внесення змін до Правил перетинання державного кордону громадянами України та можливість безперешкодного перетину кордону невійськовозобов’язаними депутатами місцевих ради.

✅розглянули низку заяв з питань землеустрою та землекористування та прийняли відповідні рішення по кожному з них.

✅Внесли зміни в Програму соціальної підтримки населення "Турбота".

Крім того, на сесії також погодили питання складання депутатських повноважень (по сімейним обставинам) трьом депутатам: Марину Кригану, Лілії Олару та Ігорю Постевці.