Відбудеться засідання 19-ї сесії VIII скликання Герцаївської міської ради

  • 98

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

      25.07.2023 року о 09.00 годині, в  малому залі Будинку культури (вул. Нікіфора В., №8, м. Герца), відбудеться засідання 19-ї сесії VIII скликання Герцаївської міської ради з  порядком денним (Підстава: розпорядження Герцаївського міського голови за  № 82-р від 15.07.2023 року)

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

1. Про початок повноважень депутатів Герцаївської міської ради.

2. Про включення новообраних депутатів до складу постійних комісій Герцаївської міської ради, обрання та затвердження голови постійної комісії  з питань планування, фінансів, цін,  бюджету  та регуляторної  політики, транскордонного співробітництва.

3. Про розгляд  звернення ФОП Батир Д.А. про надання  дозволу  на  складання  проекту землеустрою, щодо виділення земельної ділянки в оренду для    надрокористування родовища Молниця та надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо  виділення  земельної ділянки   в  оренду   для надрокористування родовища Молниця 0,3 км  на   північний   захід   від   села  Молниця, відповідно до зазначених в спеціальному дозволі географічних  координат (повторний розгляд на підставі рішення суду).

4. Про внесення змін до рішення 18 сесії VIII скликання Герцаївської міської ради від 24 травня 2023 року № 1345-18/23 «Про перейменування вулиць та провулків на території Герцаївської територіальної громади».

5.Про внесення змін до Комплексної програми благоустрою території Герцаївської міської ради на 2021-2023 роки.

6. Про внесення змін до Програми розвитку земельних відносин на території Герцаївської міської ради.

7. Про затвердження Правил благоустрою територій населених пунктів Герцаївської територіальної громади.

8. Затвердження Стратегії розвитку Герцаївської територіальної громади на період до 2029 року.

9. Про внесення змін до структури Герцаївської міської ради.

10. Про надання згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відновлення та встановлення адміністративних меж Герцаївської територіальної громади.

11. Про проведення інвентаризації земель комунальної власності Герцаївської міської ради.

12. Звіт про виконання бюджету за 1-й квартал 2023 рік.

13. Зміни до бюджету на 2023 рік.

14. Про продовження повноважень директора БДТ Пінтілея Івана Федоровича.

15. Про  затвердження  Детального плану території (згідно заяв).

16. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  (згідно заяв).

17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо   встановлення  меж  земельних  ділянок в  натурі, та передачі у власність під житловим будинком (згідно заяв).

18. Про    надання дозволу     на розробку проекту    землеустрою     щодо   відведення земельної  ділянки  для передачі  в  оренду  АТ  «Чернівціобленерго», на території Герцаївської міської ради, Чернівецького району, Чернівецької області

19. Про включення земельних ділянок на продаж у 2023 році та надання дозволу на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки під викуп по вул. Шт.Великого,2, М. Герца (згідно заяв).  

20. Про затвердження експертної грошової оцінки та продаж земельних ділянок по вул. Шт.Великого,2, М. Герца (згідно заяв).  

21. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки (згідно заяв).    

22. Про надання дозволу ТОВ «ЛУНКАРЕБЕЛ» на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення на землі для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами за межами  села Лунка.

23. Про надання дозволу ТОВ «ЛУНКАРЕБЕЛ» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами за межами  села Лунка.

24. Про надання дозволу ТОВ «ЛУНКАРЕБЕЛ» на розробку детального плану території за межами села Лунка Герцаївської територіальної громади для будівництва будівель промисловості.

25. Про надання дозволу ТОВ «ЛУНКАРЕБЕЛ» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами за межами  села Лунка.

26. Земельні питання згідно заяв.