Повідомлення про скликання 20 сесії Герцаївської міської ради

  • 104

Про скликання 18 сесії Герцаївської міської ради

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

      09.11.2023 року о 10.00 годині, в  приміщенні міської ради (вул. Шевченка №9, м. Герца), відбудеться засідання 20-ї сесії VIII скликання Герцаївської міської ради з  порядком денним (Підстава: розпорядження Герцаївського міського голови за №143-р від 31.10.2023 року)

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

1. Звіт про виконання бюджету за 1-е півріччя 2023 року.

2. Звіт про виконання бюджету за 9-ть місяців 2023 рік.

3. Про затвердження Комплексної програми розвитку вторинної медичної допомоги та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства  «Герцаївська міська лікарня» Герцаївської міської ради Чернівецького району Чернівецької області на 2024 рік.

4. Про затвердження фінансового плану КНП «Герцаївський центр ПМСД» Герцаївської міської ради на 2024 рік.

5. Про затвердження програми інфекційного контролю КНП «Герцаївський центр ПМСД» Герцаївської міської ради на 2024-2026 роки.

6. Про затвердження Програми заходів з відзначення у  Герцаївській територіальній громаді  державних та професійних свят, ювілейних та пам’ятних  дат,  здійснення представницьких заходів на 2024-2027 роки.

7. Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Герцаївської міської територіальної громади.

8. Про розгляд клопотання відділу з питань соціального захисту та допомоги населенню  Герцаївської  міської ради щодо виділення коштів для влаштування гр. Карабуш Ж.М., у відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання громадян (с. Чудей) Сторожинецького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

9. Про розгляд клопотання відділу з питань соціального захисту та допомоги населенню  Герцаївської  міської ради щодо надання адресної грошової допомоги  гр. Аілінці А.Х. для ліквідації наслідків пожежі, яка сталася в її господарстві.

10. Про розгляд клопотання відділу з питань соціального захисту та допомоги населенню  Герцаївської  міської ради щодо компенсації проїзду в міському транспорті м. Чернівці.

11. Про передачу мереж вуличного освітлення на баланс Герцаївського ВУЖКГ.

12. Про надання дозволу Герцаївському ВУЖКГ на списання з балансу основних засобів.

13. Про перейменування вулиці в селі Великосілля Герцаївської територіальної громади.

14. Зміни до бюджету на 2023 рік.

15. Земельні питання:

15.1. Про розгляд  звернення ФОП Батир Д.А. про надання  дозволу  на  розроблення  проекту землеустрою щодо  відведення   земельної ділянки   з метою встановлення земельного сервітуту за межами населеного пункту с. Молниця Чернівецького району Чернівецької області.

15.2. Про реєстрацію права комунальної власності на земельні ділянки:

  1. по вул. Центральній, м. Герца (нежитлова будівля);
  2. по вул. Шевченка, м. Герца (парк);
  3. м. Герца, вул. Асакі Г., 34б (млин);
  4. м. Герца, вул. Асакі Г., 31(виробничі та складські приміщення);
  5. м. Герца, вул. Асакі Г., 29а (нежитлові будівлі, ангар, естакада);
  6. м. Герца, вул. Нікіфора В., 8б (магазин).

15.3. Про скасування наміру щодо продажу земельної ділянки  для розміщення і експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій, площею 0,0050 га, кадастровий номер 7320710100:01:004:0054, та залишення чинним договір оренди.

15.4. Про скасування наміру щодо продажу земельної ділянки  для розміщення і експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій, площею 0,0564 га, кадастровий номер 7320710100:01:002:0029 та залишення чинним договір оренди.

15.5. Про внесення змін до рішень:

1) Про внесення змін до рішення Герцаївської міської ради №954-13/22 від 10.02.2022 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення, оздоровчого, рекреаційного, історико-культурного, лісогосподарського призначення, земель водного фонду та водоохоронних зон, обмежень у використанні земель та їх режимоутворюючих об’єктів»;

2) Про внесення змін до рішення міської ради №203-10/19 від 16.05.2019 року «Про реєстрацію права комунальної власності на земельні ділянки в місті Герца по вулиці Центральній, 6-А, 6-Б, 25» в частині уточнення адреси;

3) Про внесення змін до рішень  в частині уточнення площі, цільового призначення (згідно заяв громадян Асофроніє І.Г., Манолаке К.П., Фагурел Е.І., Прилипчану М.М., Александру О.А., Авасилка Д.З., Блінова Л.І. )

15.6. Про затвердження технічної  документації  з нормативної грошової оцінки  земельної  ділянки  для  передачі в оренду АТ «Чернівціобленерго», на території Герцаївської міської ради, Чернівецького району Чернівецької області.

15.7. Про  затвердження  проекту  землеустрою  щодо   відведення земельних  ділянок  для передачі  в  оренду  АТ  «Чернівціобленерго», на території Герцаївської міської ради, Чернівецького району Чернівецької області.

15.8. Про  погодження меж земельної ділянки (згідно заяв: гр. Лупу А.Г.).

15.9. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  (згідно заяв громадян: Цирдя Г.Д., Полодян М.В., Скріпкару О.К., Павел Л.К.,     Черкун О.Д., Кілару Д.І., Вієру Ю.М., Тимофті П.П., Кайтанович А.І.,          Тома М.М., Русу В.П., Бортіч В.І., Бортіч В.В., Пасарь А.А., Апакіца Р.І., Паштіка В.А., Кутій Є.Є., Пупаза М.М., Гаінуца І.Г., Гаінуца Г.Г., Вієру М.В., Хаю О.Г.).

15.10. Про   затвердження    технічної    документації із  землеустрою,     щодо     встановлення меж земельних часток(паю) в натурі (на місцевості),  та виділення її громадянам (згідно заяв громадян: Патраш К.А., Патраш Р.В., Беліч К.В., Беліч Ю.К., Штефан В.М., Георгіцану С.М., Роман Л.Д., Караушу О.Г., Софроня С.В., Михай М.Т., Арушті Є.М.).

15.11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо   встановлення меж  земельних ділянок  в натурі, та передачі у власність під житловим будинком, для ведення ОСГ (згідно заяв: Лупу А.Г., Бідашку В.Г., Апєтрі Л.К., Дмитращук І.І., Візітіу М.П., Спатару Д.А., Пую В.Г., Грицунік П.В., Асофроніє І.Г., Фагурел Е.І., Приліпчану М.М., Александру О.А., Авасилка Д.З., Акірі М.В., Блінова Л.І., Алукі М.К., Яценюк В.Я.,            Ботлунг О.М., Хаю А.І.).

15.12. Про  затвердження  проекту  землеустрою   щодо   відведення земельних  ділянок  для передачі  в  оренду (згідно заяв: гр. Тудос Г.О., Аіріні Д.Д.,      Зегря Д.І., Ігнат Т.В.).

15.13. Про включення земельної ділянки на продаж у 2023 році та надання дозволу на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки під викуп по вул. Шт.Великого,2, м. Герца (згідно заяв громадян: Заіц В.Г., Глибочину М.Г., Даскал С.О., Агратіна В.Р., Бинзар К.М., Петровська А.В., Панциру К.Г., Йордакій В.Г., Амураріца В.Г., Якоб А.В.).

15.14. Про продаж земельних  ділянок (згідно заяв громадян: Гочу К.К., Георгіу П.П., Чукля І.А., Апетрі Р.В., Теодореску О.М., Аіріні Т.С., Бринзила Р.І., Тудос А.О., Ончу О.Т., Макар Р.Г., Гуцану Г.К., Гуцану М.К., Майор Р.Г., Аодеіцей А.І., Албулеса З.Д., Беженар К.А., Шородок Т.В., Григорощук О.Г., Соник З.І., Соник Д.К., Корчаковська М.Д., Георгіу В.Г., Танас М.К.).

15.15. Затвердження плану поділу земельної ділянки в с. Тернавка, заявник     гр. Цинта М.М. 

15.16. Про тимчасове призупинення надання дозволів щодо передачі в оренду вільних земельних ділянок на території Герцаївської громади.

15.17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельних ділянок, на яких розташовані об’єкти нерухомості (згідно заяв громадян: Пушкашу А.Г., Пушкашу Т.К., Тінку О.В., Плантус Г.І., ТОВ «Карпатія-Бук»).

15.18. Про розгляд листа ПАТ «Київстар» щодо авансування експертної грошової оцінки земельної ділянки в м. Герца, а також в с. Куликівка Чернівецького району Чернівецької області.

 

 

Міський голова                                                               Василь СКРИПКАРУ