ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВАСИЛЯ СКРИПКАРУ З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

  • 34

Фото без опису

Шановні мешканці громади, депутати міської ради, члени виконавчого комітету, старости, активісти громадських організацій, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

День місцевого самоврядування - свято кожного її мешканця, адже разом ми громада, що вирішує питання місцевого значення.

В цей день я хочу подякувати всім, хто має причетність до свята. Особливо хочу звернутись до депутатів міської ради, які є представниками інтересів наших мешканців, а головним об'єктом діяльності депутата завжди залишається людина. Шановні колеги, завжди пам'ятаймо, що ми несемо відповідальність перед найвищим, що може бути в житті - перед довірою людей.

Це робота непроста і відповідальна, це щоденні виклики, це прийняття складних рішень. Особливо зараз, в умовах війни, коли перед нами постійно постають нові й нові завдання, а разом з ними приходить новий досвід.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування. Я дякую вам за сумлінну працю на благо Герцаївської громади та її жителів. Нехай надійний родинний тил дарує підтримку та тепло, а робота приносить задоволення та нові досягнення!

Зі святом!