Інформація про Благодійний Фонд «Діти Героїв»

  • 68

Фото без опису

Інформуємо Вас про те, що Департамент соціального захисту населення Чернівецької області та Служба у справах дітей розпочали співпрацю з Благодійним Фондом «Діти Героїв» з кінця 2023 року.

Ця співпраця надає можливість постраждалим родинам отримати необхідну допомогу, морально-психологічну підтримку,  стабілізувати  стан дітей, допомогти дітям соціалізуватись задля побудови майбутнього у вільній Україні.

Ми рекомендуємо Вам подати заявку на реєстрацію дитини/дітей у Благодійному Фонді «Діти Героїв», щоб долучитись програм допомоги, які потребує Ваша родина.                  

 

Інформація про Благодійний Фонд «Діти Героїв»

Благодійний Фонд «Діти Героїв» створений у відповідь на російську військову агресію, розпочату проти України 24 лютого 2022 року. 

Засновники фонду – українські підприємці, успішні бізнесмени, що небайдужі до майбутнього українських дітей.

Фонд надає довгострокову допомогу дітям віком до 18 років, які втратили одного чи обох батьків внаслідок військових дій з 24 лютого 2022 року і супроводжує їх до настання 19-річчя.

На початок січня 2024 рокі у фонді вже  зареєстрованобільше 7400 дітей, які отримують допомогу від них.

Дізнатись про фонд та програми допомоги Ви можете на сайті фонду https://childrenheroes.org/й на сторінках фонду в соцмережах  https://www.facebook.com/ChildrenofHeroes

Приєднавшись до  фонду, діти, які втратили одного чи обох батьків, можуть долучитись до наступних програм допомоги:

  1. Екстрена допомога: надання юридичної підтримки, фінансової допомоги в скрутному становищі.
  2. Психологічна підтримка: індивідуальні та групові психологічні консультації, консультації психіатра, психологічна реабілітація дітей та опікунів в таборах й санаторіях.
  3. Медична підтримка – консультації та кваліфікована допомога лікарів в медичних клініках, медичне страхування, можливість проведення аналізів та досліджень в лабораторіях, надання чи відшкодування вартості медикаментів.
  4. Освітні програми – курси іноземної мови, додаткові заняття з загальноосвітніх дисциплін, курси з підготовки до школи, підтримка при вступі до ВУЗів, надання ґаджетів для онлайн навчання, канцелярських наборів тощо.
  5. Заходи з соціалізації дітей та опікунів – розвиваючі, творчі й спортивні заходи, відпочинок дітей  в літніх таборах.
  6. Гуманітарна допомога – сезонний одяг, взуття, продукти харчування, гігієнічні набори, подарунки до свят тощо

В разі запитань та потреби в додатковій інформації Ви можете звернутись до відділу з питань соціального захисту та допомоги населенню Герцаївської міської ради який знаходиться за адресою: м. Герца, вул.. Штефана Великого, 4,  каб. №2. ____________________________________

З повагою до Вас та Вашої родини,

Команда Департаменту соціального захисту Чернівецької ОВА

Служба у правах дітей Чернівецької ОВА

Команда БФ «Діти Героїв»