В ЗЗСО Герцаївської міської ради відбувся Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу

  • 427

Протягом тижня заступниками директора з виховної роботи було організовано перегляд відео презентацій для учнів 5-11 класу «Булінг в школі. Як його розпізнати?». Після перегляду було здійснено обговорення і учні познайомилися з терміном «кібербулінг», правилами поводження в Інтернеті та мали змогу збагатити свої знання про безпечне і відповідальне використання Інтернету, формування інформаційної культури та відповідальної поведінки в мережі, а також обговорили безпечне користування соціальними мережами та як  протидіяти кібербулінгу.

 

Фото без опису

          17.09.19З учнями 8-11 класів проведено бесіду «Стережись! Бо що посієш, те й пожнеш» під час якої учні разом з класними керівниками обговорили стосунки в учнівському середовищі.

18.09.19 в Герцаївській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося заняття шкільної ради старшокласників «Не допускай насилля над ближнім». Соціальний педагог Георгіца Л. М. провела тренінг з представниками учнівського самоврядування результатом якого було створено пам’ятку у якій надані пропозиції стосовно ефективного реагування на прояви насильства, розв’язання проблем жорстокого поводження щодо неповнолітніх та надання допомоги постраждалим. Заступником директора з виховної роботи Ону М. В. було проведено дружню зустріч з батьками «Шкільний булінг. Якщо ваша дитина стала жетрвою»

Цього ж дня вчителями образотворчого мистецтва проведено  виставку-конкурс плакатів на тему «Шкільному булінгу скажемо  - Ні!». У конкурсі взяли участь учні 1-11 класів. Найкращий плакат був підготовлений ученицею 8 класу Пензій К. та учнем 7 класу Андрієску О.

Протягом тижня класними керівниками 1-4 класів було проведено уроки відвертого спілкування «Змінюй в собі негативне ставлення до інших».

Класні керівники 5-7 класів провели години спілкування на тему «Допоможи собі, рятуючи інших».

Фото без опису