Традиційна новорічно-різдвяна виставка "Новорічна композиція"

  • 262

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

На виконання плану роботи Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації на 2021 рік, листа Департаменту освіти і науки від  18.11.2021 № 239 «Про проведення традиційної новорічно-різдвяної виставки "Новорічна композиція"» з метою пропаганди серед молоді бережливого ставлення до природи, розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності молоді, формування практичних умінь та навичок учнів по виготовленню новорічно-різдвяних композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику, з 06 по 08 грудня 2021 року на базі відділу освіти молоді та спорту Герцаївської міської ради пройшла традиційна щорічна новорічно-різдвяна виставка "Новорічна композиція". 

На виставку були представлені роботи виконані учнями в довільній формі які мають презентабельний вигляд і символізують новорічно-різдвяні свята (один-два експонати від закладу).

Експонати які були подані на виставку мали відповідати таким номінаціям:

Стилізована ялинка.

Новорічний букет.

Новорічна композиція.

Новорічний вінок.

Сюжетна композиція.

Новорічна картина чи колаж.

Новорічний подарунок.

Український сувенір.

 

Варто відзначити належну роботу учнів Байраківського та Мольницького ліцею, Куликівської та Підвальнянської гімназії, ОЗ Хряцьківський ліцей, Герцаївського ліцею ім. Г.Асакі.

Найкращі роботи вже представлені на обласній виставці яка пройде на базі обласного краєзнавчого музею.

Переможці будуть нагородженні грамотами та дипломами.