А що ви можете зробити із спагеті та маршмеллоу?

  • 429

Фото без опису

Фото без опису

Для того, щоб орієнтуватися у харчовому ланцюзі та яких звірів краще уникати, а з якими можна навіть встигнути  зробити селфі учні-експедитори мовного табору «БомбеЗНийGoCamp» у Герцаївському ліцеї імені Георгія Асакі потрапили на непросту локацію. Експедиційні команди для виконання спеціальних завдань намагалися пролізти через великі павутинки, і все це робили досить обачно, щоб не виявитися неуважним мандрівником.

Фото без опису

Фото без опису

Для середньої школи табірні завдання стали досить активними. Волонтери підготували спортивні активності, які були обрані з найпопулярніших видів спорту зокрема: баскетбол, «6 відчуттів», «павутинка», «непрохідні болота». Найнесподіванішим завданням було побудувати різні конструкції з спагеті та маршмеллоу. Відчуття конструкторів різко обвалювалися із падінням спагеті, але завдяки правильній тактиці та співпраці у командах неймовірного стійкого успіху змогли досягти учні.

Фото без опису

Фото без опису

Насамкінець, було організовано флешмоб та обговорили головну ідею цієї вуличної взаємодії.  А по переду ще 5 днів мовного табору «БомбеЗНийGoCamp» у Герцаївському ліцеї імені Георгія Асакі.

Фото без опису

Фото без опису

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар