Серпнева конференція педагогічних працівників Герцаївської міської ради

  • 304

  30 серпня в малій залі будинку культури м. Герца відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Герцаївської міської ради, приурочена початку нового навчального року.

     Участь у роботі колегії взяли міський голова Василь Скрипкару та начальник відділу освіти, молоді та спорту – Міну Павалакі.

   Звертаючись із вітальним словом до представників галузі, міський голова Василь Скрипкару зазначив, що завдання держави, органів місцевого самоврядування, вчителів – збудувати школу, де діти з різними потребами живуть єдиною учнівською громадою, вчаться розуміти і підтримувати один одного. Очільник ОТГ наголосив, що міська влада працює над вирішенням тих питань, які заплановані на 2019 рік і на перспективу, залучаючи до співпраці депутатів усіх рівнів та інших.

    Від себе особисто, від імені депутатів міської ради подякував освітянам за подвижницький труд, а в новому навчальному році побажав нових звершень, талановитих учнів, міцного здоров’я та добробуту.

    Начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Міну Павалакі у своїй доповіді розповіла про підсумки роботи закладів освіти щодо забезпечення розвитку освіти на території міської ради за 2018?2019 навчальний рік та завдання на новий 2019?2020 навчальний рік.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису