Звіт про підсумки проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності

  • 9040

Фото без опису

На виконання наказу по школі від 21.10.2019 р. №111 «Про проведення Тижня безпеки життєдіяльності», з метою проведення цілеспрямованої профілактичної роботи щодо запобігання травматизму; виховання поважного ставлення до безпеки людини; усвідомлення необхідності вироблення навичок з дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях, що виникають при порушенні життєвого процесу у побуті, під час трудової діяльності чи в соціальному середовищі; підняття рівня інформаційно-просвітницької роботи з питань забезпечення безпечної життєдіяльності в період з 04.11 по 08.11.2019 року в школі проведено Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

Проведенню тижня передувала велика підготовча робота: співбесіди з вчителями та класними керівниками, розроблення плану, оформлення виставок, стендів.

Всі заплановані заходи у рамках Тижня пройшли організовано.

Фото без опису

Вчителем образотворчого мистецтва Годорог А.М. організовано виставку малюнків на тему «Вчимося берегти своє життя».

В шкільній бібліотеці протягом тижня діяла виставка методичної та науково-популярної літератури «Безпека дитини» (бібліотекар Руссу Т.Г.)

Проведено виховні години «Основні правила поведінки під час подорожі в лісі» у 1?2 кл., «Надзвичайні ситуації: гроза, буря, землетрус, повінь. правила поведінки під час різних природних явищах» – у 3-4 кл., «Правила поведінки при виникненні пожежі в квартирі» – у 5-6 кл., «Правила безпечного поводження з газом, газовими та електроприладами» – у 7-8 кл., «Безпека людини під час роботи з електричними приладами, користування піротехнічними засобами» – у 9 кл..

Учні 8-9 класів мали можливість взяти участь у вікторині «Це повинен знати кожен». Вчитель основ здоров’я Винту О.В. організувала виставку методичних та дидактичних матеріалів для класних керівників на тему: «Бережіть своє здоров’я».

Класними керівниками 1-9 класів проведено батьківський всеобуч «Як діяти в різних життєвих ситуаціях».

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар