У Герцаївському районному ліцеї імені Георгія Асакі пройшов   «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності»

У Герцаївському районному ліцеї імені Георгія Асакі пройшов «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності»

  • Переглядів: 1805

Сьогодні, як ніколи, підвищується роль освіти у підготовці школярів до самостійного життя у світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає, а екологічна ситуація з кожним роком погіршується. Життєве  необхідно озброїти дітей знаннями, уміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я. Отже, виховання здорового покоління, зі сформованою культурою безпечної поведінки, із засвоєним алгоритмом дій в умовах конкретної надзвичайної ситуації - одне з пріоритетних завдань, яке поставлене сьогодні перед освітою.

Вчителі ЗЗСО взяли участь у  виїздній методичній студії з біології та хімії

Вчителі ЗЗСО взяли участь у виїздній методичній студії з біології та хімії

  • Переглядів: 496

5 листопада 2019 року на базі Петрашівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася виїзна методична студія з математики та біології, тематикою якої стало обговорення питання компетентнісно орієнтованого навчання на уроках біології та хімії. У заході брали участь вчителі математики та біології закладів загальної середньої освіти Герцаївського району, Герцаївської ОТГ, Острицької ОТГ.

В ЗЗСО Герцаївської міської ради стартував ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2019/2020 н.р.

В ЗЗСО Герцаївської міської ради стартував ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2019/2020 н.р.

  • Переглядів: 429

       02 листопада 2018 року розпочалися щорічні інтелектуальні змагання – Всеукраїнські учнівські олімпіади з навчальних предметів. І традиційно старт відбувся з укрвїнської мови та літератури та астрономії.Герцаївська ЗОШ І-ІІІ ст. вкотре привітно зустріла юних інтелектуалів. В  змаганнях візьмуть участь переможці І (шкільного) етапу  Всеукраїнських учнівських олімпіад.Учасникам ІІ етапу бажаємо наснаги і успіхів у підкоренні вершин навчання. Дякуємо вам, діти, за участь у Олімпіадах 

В Герцаївському ліцеї відзначили День Захисника України!

В Герцаївському ліцеї відзначили День Захисника України!

  • Переглядів: 259

Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може. Тому це святий обов’язок тих, хто живе, хто користується всіма її благами і дарами.

Гід державних послуг. Банер