День вишиванки 2020 у Герцаївській ЗОШ І-ІІІст.

День вишиванки 2020 у Герцаївській ЗОШ І-ІІІст.

  • Переглядів: 472

У третій четвер травня в Україні відзначають День вишиванки, цього року свято випало на 21 травня. За традицією, у цей день всі охочі приходять на роботу або навчання у найбільш пізнаваному елементі українського костюма — у вишиванці.

#VishivankaDay2020 у Великосільської ЗОШ І-ІІ ст.

#VishivankaDay2020 у Великосільської ЗОШ І-ІІ ст.

  • Переглядів: 407

Українську вишиванку часто називають кодом нації. Залежно від історичного регіону України деталі та тематика орнаменту вишиванок відрізняються. Тому за зашифрованими у ній символами можна визначити регіон походження її власника. Учні нашої школи вирішили організувати віртуальний флешмоб до #VishivankaDay

День Європи у Великосільській ЗОШ І-ІІ ст.

День Європи у Великосільській ЗОШ І-ІІ ст.

  • Переглядів: 415

День Європи — це свято Європейського Союзу, що відзначається як День Шумана, на ім’я міністра закордонних справ Франції Робера Шумана який 9 травня 1950 року звернувся до лідерів європейських країн із пропозицією почати процес об’єднання Європи. Це день, коли всі європейці вшановують загальні цінності: волю слова, демократію, незалежність, рівність. У День Європи Європейський Союз виходить на вулиці України, щоб разом з українцями показати, що Україна — частина Європи. Напередодні  Учні Великосільської ЗОШ І-ІІ ст.  взяли участь у  конкурсі малюнків «Нехай панує мир в Європі»

Міська рада вітає з Днем матері!

Міська рада вітає з Днем матері!

  • Переглядів: 373

День матері відзначається у другу неділю травня, який вважається місяцем Пречистої Діви Марії. До Матері Божої звертаються християни, просячи заступництва і допомоги. На відміну від 8 Березня – Міжнародного жіночого дня, коли вітають усіх представниць жіночої статі, цього дня прийнято вітати виключно матерів, а також вагітних жінок.

День пам'яті та примирення в Молницькій ЗОШ І-ІІІ ст.

День пам'яті та примирення в Молницькій ЗОШ І-ІІІ ст.

  • Переглядів: 263

8 й 9 травня відзначаємо День пам’яті та примирення і 75-ту річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яка забрала життя від 50 до 85 мільйонів людей в усьому світі. Цьогорічна інформаційна кампанія традиційно проходить під гаслом «Пам’ятаємо. Перемагаємо». Символом пам’яті про жертв війни залишається червоний мак.

Великосільська ЗОШ І-ІІ ст. тако долучилася  до #Писанка Challenge

Великосільська ЗОШ І-ІІ ст. тако долучилася до #Писанка Challenge

  • Переглядів: 281

Висловлюємо подяку всім, хто долучився до організації та участі в челенджі. Нам приємно було бачити, що Ви не байдужі, що імпровізуєте разом з нами та виконуєте всі запропоновані завдання. 

Герцаївський ліцей приєднався до проведення акції "Писанка Challenge"

Герцаївський ліцей приєднався до проведення акції "Писанка Challenge"

  • Переглядів: 270

Герцаївський ліцей приєднався до проведення акції #Писанка Challenge , організована Департаментом освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації, відповідно до Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді!