Спеціальна комісія перевірила готовність закладів освіти громади до нового навчального року

Спеціальна комісія перевірила готовність закладів освіти громади до нового навчального року

  • Переглядів: 239

Спеціальна комісія, до якої увійшли Герцаївський міський голова Василь СКРИПКАРУ, радник Чернівецької РДА Лілія ОЛАРУ, керівники профільних та контролюючих служб та відомств,здійснили перевірку готовності закладів освіти Герцаївської громади до нового навчального року.

Результати конкурсу

Результати конкурсу

  • Переглядів: 521

25.06.2021 року відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Петрашівської ЗОШ І-ІІІ ст. У конкурсі прийняла участь 1 особа - Лупу Георгій Георгійович

Особи допущені до участі у конкурсі на заміщення вакантних посади директор Могилівської  ЗОШ І-ІІ ст. та Петрашівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Особи допущені до участі у конкурсі на заміщення вакантних посади директор Могилівської ЗОШ І-ІІ ст. та Петрашівської ЗОШ І-ІІІ ст.

  • Переглядів: 326

Перелік осіб, яких допущено до участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора Могилівської ЗОШ І-ІІ ст. Герцаївської міської ради:

В МІСТІ ГЕРЦА ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

В МІСТІ ГЕРЦА ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

  • Переглядів: 415

1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм якесь свято, а завтра і завжди. Неймовірне свято для дітей відбулося на центральній площі міста Герца першого літнього дня. Завдяки зусиллям відділу освіти, молоді та спорту, відділу питань культури, туризму та інформаційної роботи, служби у справах дітей, Герцаївського відділення Поліції та Герцаївської РС Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області а також людям, які проявили своє бажання допомогти подарунками і солодощями: ( Тодерян Олександр, Чербу Микола, Кріган Марін, Георгіу Петро, Андрусяк Юрій, Амураріца Валентин) було створено свято. Зі святкової сцени біля на центральнй площі привітав дітей із світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей – заступниця міського голови Ємілія Матей. Побажала діткам міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок! Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій! Після привітання відбувся святковий концерт. Діти брали участь в конкурсах, танцях, розважальних іграх, флешмобі, також мали можливості познайомитися з ГРПП міста Герца, та спецмашиною ДСНС. 

ТОРОЖИНЕЦЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ УНІВЕРСИТЕТУ "УКРАЇНА"

ТОРОЖИНЕЦЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ УНІВЕРСИТЕТУ "УКРАЇНА"

  • Переглядів: 455

Відбулася робоча зустріч директора ТОРОЖИНЕЦЬКОГО ФАХОВИГО  КОЛЕДЖУ УНІВЕРСИТЕТУ "УКРАЇНА" ПОЖОГИ Георгія Лазаровича з гловою міської ради Скрипкару Василем Васильовичем та начальником віддулу освіти, молоді та спорту Павалакі Міну Міновичем. Метою даного візиту було росповсюдженя брошурок та метеріалів щодо профорієнтаційної роботи в ЗЗСО міської ради. 

Які медогляди потрібні для вступу в 1 клас – роз’яснення Нацслужби здоров’я

Які медогляди потрібні для вступу в 1 клас – роз’яснення Нацслужби здоров’я

  • Переглядів: 549

Національна служба здоров’я України дала роз’яснення, які медичні огляди потрібно пройти батькам з дітьми для зарахуванням їх дітей у перші класи. Прочитати роз’яснення можна за посиланням - https://nus.org.ua/news/yaki-medoglyady-potribni-dlya-vstupu-v-1-klas-roz-yasnennya-nszu/ 

Критерії й рекомендації: Як батькам обрати школу?

Критерії й рекомендації: Як батькам обрати школу?

  • Переглядів: 272

На що звертати увагу батькам, обираючи школу для своїх дітей, радять керівниця комунікаційного офісу МАН Оленка Северенчук і співзасновник платформи освітніх курсів Prometheus Іван Примаченко. Вони надали рекомендації щодо пошуку хорошої школи, які допоможуть батькам зрозуміти, чого хочуть вони від школи, і наскільки та чи інша школа відповідає їх очікуванням.